Zamieszczone przez Lukasso
GDZIE Są DOBRE USłUGI CAR AUDIO W KRAKOWIE? (OCTA I COMBI)
Zwiń
X
-
orzel720, bierzesz d... w troki i jedziesz do Mielca do CAS KP
zaczniesz kombinowac na miejscu - to bedziesz żałował jak wielu przed Tobą :diabelski_usmiech
co do głośników - to w przedziale do 300 zł najlepiej swoje zadanie spełnią: http://www.ground-zero-audio.com/english/04_tc16mk.htm
w cenie 290 zł są nie do pobiciaWith age comes wisdom, but sometimes age comes alone
Komentarz
-
-
Ja również polecam Pawła z Car Audio System w Milecu"Życie jest bezwzględne, nie lituje się nad nikim"
Pokój jego duszy - Kris 27-09-2003
Pionek znów gra.......
Rodzinne Combiaczki AHF i BKD by ALI oraz E 30
www.dynosoft.pl
Komentarz
-
-
Wpadaj - damy rade :diabelski_usmiech[center:f683551993]>>- CAR AUDIO SYSTEM -<<
****** > www.audiocar.pl < ******
Wyprzedaż Sprzętu Car Audio po cenach HURTOWYCH - Zainteresowani - Pytać ;] [/center:f683551993]
Komentarz
-
-
CASKP, ok zanim pojadę to powiem że interesuje mnie niedrogi zestaw za ok 300zł 2+2; radio mam Alpine cde-9801r zwykłe narazie znajdzie się coś ?
ile kosztuje montaż 2 + 2 głośników + jakies nienajgorsze kable? poprz wł. zrobił w alcantarze słupki po tweetery na priv pojdzą fotki
pozdr
Orzeł
Komentarz
-
-
orzel720, ale kolega Nexus6, już polecił Ci świetny zestawik, który pewnie CASKP, również będzie polecał.
[ Dodano: Pon 19 Mar, 07 10:49 ]
orzel720, ale w sumie to jak mam być szczery, to nie jedź do CASKP :!: :!:
Jak nie chcesz być zarażony wirusem CA :|
Ja z nim walczę od dłuższego czasu i unikam wizyty u Pawła, a wybieram się już do niego kupe czasu:szeroki_usmiech :diabelski_usmiechŻycie jest bezwzględne nie lituje się nad nikim...
Pokój jego duszy...KRIS 27.09.03
BMW serii 3... Radość z jazdy.
Komentarz
-
-
Tymon - ty sie już migasz dobre pół roku !! :diabelski_usmiech
orzel720 - wrzuc zapytanie na priv'a[center:f683551993]>>- CAR AUDIO SYSTEM -<<
Wyprzedaż Sprzętu Car Audio po cenach HURTOWYCH - Zainteresowani - Pytać ;] [/center:f683551993]
Komentarz
-
-
HS 165 to typowy subwoofer -
HV 165 - średnio niskotonowiec
HV 165 L - niskotonowiec.
HS 165 wykorzystywano w różnych projektach jako uzupełnienie KICK'a w systemie przednim - np schowana mała skrzynka zamknięta w przedniej desce .... Czasami robiono na nim a dokładnie na 2 szt subwoofer w bagazniku - bardzo szybki basik.[center:f683551993]>>- CAR AUDIO SYSTEM -<<
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez CASKPHS 165 to typowy subwoofer -
HV 165 - średnio niskotonowiec
HV 165 L - niskotonowiec.
HS 165 wykorzystywano w różnych projektach jako uzupełnienie KICK'a w systemie przednim - np schowana mała skrzynka zamknięta w przedniej desce .... Czasami robiono na nim a dokładnie na 2 szt subwoofer w bagazniku - bardzo szybki basik.
To co do ht 25 dobierac HS 165. Czy może póścic to gdzies i szukać jakiegoś systemu na przód w cenie 400 - 500 zł (oczywiscie coś brand new) :?:Jahrem
:food
Komentarz
-
-
Za 579 zł masz zestaw Focala - nóweczkę - 165A1. W tej cenie trudno o coś lepszego ...[center:f683551993]>>- CAR AUDIO SYSTEM -<<
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Nexus6Zamieszczone przez SpikeNo to już rozumiem :idea
To co do ht 25 dobierac HS 165.
będziesz miał tweeter i subwoofer i dziurę dźwiękowa w zakresie midbasu
Zamieszczone przez CASKPZa 579 zł masz zestaw Focala - nóweczkę - 165A1. W tej cenie trudno o coś lepszego ...
To brzmi zachęcająco :] Wyciszenie jak u Nexusa pewnie drugie tyle Wsumie na początek wystarczą drzwi :] A mój audison da sobie z tym rade na poczatek :diabelski_usmiech :?:
P.S.
Już liczyłem koszty dojazdu do mielca :]Jahrem
:food
Komentarz
-
Komentarz